Ouderenzorg Gelderland

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ouderenzorg in Gelderland? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Bender is de detacheerder binnen de zorg en helpt je graag met het vinden van interessante opdrachten. Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg je alles wat je nodig hebt om jouw werk in de ouderenzorg in Gelderland zo goed mogelijk uit te voeren. Lees meer over onze vacatures, traineeships en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures

Vacatures ouderenzorg Gelderland

Kom je werken in de zorg bij Bender, dan ga je elke 5-10 maanden aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever in de regio. Help met het verlenen van de benodigde zorg en ga samen met het team aan de slag met het verbeteren hiervan. Na het afronden van een project kijken we samen met welke volgende opdracht je aan de slag wilt en zoeken we een project bij een doelgroep of zorginstelling waar je graag wilt werken. Wil je meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk de openstaande vacatures in Gelderland.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen aan de Bender Academie

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, een skillslab of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Wil je aan de slag in de ouderenzorg. Bekijk dan ons vacatureaanbod en ga aan de slag als Verzorgende IG, Projectverpleegkundige of Verpleegkundige niveau 4.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken bij Bender? Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Liever gelijk solliciteren? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier.

Vacatures