Werken in de ouderenzorg

Wil jij graag aan de slag in de ouderenzorg? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de zorg.

Je bent een talentvolle verpleegkundige of verzorgende IG en je wilt het beste uit jezelf halen. Het liefst ontwikkel je je binnen verschillende zorginstellingen, maar dan wel met de persoonlijke begeleiding van een betrokken en leuke werkgever. Met alle aandacht voor jouw groei, professioneel en persoonlijk. Bender biedt je dat. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Onze vacatures

Vacatures in de ouderenzorg

Het werken als verpleegkundige is voor jou bekend terrein. Dit komt door jou eerdere (stage) ervaringen waarin jij jouw kennis hebt opgedaan. Je gaat afwisselend aan het werk bij verschillende zorginstellingen om teams te ondersteunen, de kwaliteit te verbeteren en het team verder te helpen.

Bekijk vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Daarnaast houden we jouw kennis op peil door middel van ons skillslab en onze uitgebreide e-learning omgeving. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk.

Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

ga naar vacatureaanbod