Projectmedewerker Vaccinatie

Wil jij jouw steentje bijdragen in de strijd tegen COVID-19? Ga dan aan de slag bij Bender als Projectmedewerker Vaccinatie. Help met organisatorische taken en zorg dat vaccinatiecampagnes soepel verlopen. Als Projectmedewerker Vaccinatie ben je het aanspreekpunt voor externe partijen vanuit de GGD en help je met praktische zaken. Ben jij een doorzetter met ervaring binnen projectmanagement? Neem dan een kijkje bij onze vacatures en lees meer over werken bij Bender.

Vacatures Projectmedewerker Vaccinatie

Als Projectmedewerker Vaccinatie ga je elke paar maanden aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever. Je ondersteunt de GGD met het opzetten en draaiende houden van vaccinatielocaties en helpt met het coördineren van de vaccinatiecampagne. Geen dag ziet er met een baan als Projectmedewerker Vaccinatie hetzelfde uit: je helpt de ene dag mee met het opbouwen van een locatie en brengt de volgende dag voorlichtingsmateriaal en flyers langs op een andere vaccinatielocatie. Wil je meer weten over het profiel dat we zoeken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Projectmedewerker Vaccinatie Vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen en cursussen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Volg opleidingen via de Bender Academie

Bender is de detacheerder voor professionals in de zorg en het sociaal domein. Houd je van een afwisselende en uitdagende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Bender geloven we in de kracht van trainingen en opleidingen. Daarom geven we onze mensen graag de kans zichzelf te ontwikkelen met trainingen en cursussen, zodat ze cliënten nog beter kunnen helpen. Ga aan de slag met je leiderschapskwaliteiten of leer alles over de meest actuele wet- en regelgeving binnen jouw vakgebied.

Opleidingen van Bender

Gerelateerde vacatures

Naast Medewerker Bron en contactonderzoek zijn wij ook op zoek naar Medewerkers bron- en contactonderzoek en Medewerkers voor in de teststraat. Interessant voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures