Projectverpleegkundige niveau 4 Flevoland

Heb je ervaring als Projectverpleegkundige niveau 4 en wil je aan de slag in Flevoland? Neem dan een kijkje bij de vacatures van Bender. Wij zijn in deze regio op zoek naar Projectverpleegkundigen en zetten je graag aan het werk met het verbeteren van de zorg bij interessante opdrachtgevers. Lees alles over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingen. Wie weet zien we je binnenkort als nieuwe collega bij Bender!

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4 Flevoland

Als Projectverpleegkundige niveau 4 ben jij een belangrijke schakel tussen cliënten en de zorg. Je brengt de behoeften van cliënten in kaart en houdt in de gaten wat op gebied van zorg het beste past bij de huidige situatie. Heb jij een hart voor de zorg en voor cliënten? Dan ben jij de Verpleegkundige die we bij Bender zoeken. We zijn voor verschillende zorginstellingen in Flevoland op zoek naar ervaren professionals, dus bekijk snel onze vacatures.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij de Bender Academie

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen Zorg

Gerelateerde vacatures

Past een andere functie binnen de zorg beter bij jouw kwaliteiten en wensen? Wij zijn bij Bender altijd op zoek naar enthousiaste professionals die onze teams willen versterken. Bekijk ons vacatureaanbod.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures