Projectverpleegkundige niveau 4 Noord-Holland

Heb je ervaring als Projectverpleegkundige niveau 4 en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Noord-Holland? Dan zij wij bij Bender misschien wel op zoek naar jou. Bender is de detacheerder binnen de zorg en de plek voor iedereen die op zijn plek is in een afwisselende, uitdagende baan. Lees alles over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingen.

 

 

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4 Noord-Holland

Als Projectverpleegkundige niveau 4 Noord-Holland ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de regio. Elke 3-9 maanden begin je aan een nieuwe opdracht. Ga het gesprek aan met cliënten, breng de zorgbehoefte in kaart en ga vervolgens samen met het team aan de slag om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Na het afronden van een project kijken we samen met welke doelgroep je aan de slag wilt gaan en zoeken een passende opdracht bij een van onze klanten. Meer weten over de openstaande vacatures? Bekijk ons vacatureoverzicht.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren bij de Bender Academie

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen Zorg

Gerelateerde vacatures

Past een andere functie binnen de zorg beter bij jouw kwaliteiten en wensen? Wij zijn bij Bender altijd op zoek naar enthousiaste professionals die onze teams willen versterken. Bekijk hier alle zorgvacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.