Projectverpleegkundige niveau 4 Utrecht

Ben jij een zorgprofessional met ervaring als Projectverpleegkundige niveau 4? Houd je van een uitdagende baan met afwisselende opdrachten? Dan ben jij wellicht de medewerker die we bij Bender zoeken. Ga aan de slag met het verbeteren van de zorg bij onze klanten en zet jouw kwaliteiten in voor verschillende opdrachtgevers. Lees alles over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingen voor Projectverpleegkundigen niveau 4 in Utrecht.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4 Utrecht

Als Projectverpleegkundige niveau 4 bij Bender werk je bij verschillende opdrachtgevers. Elke 5-10 maanden ga je aan de slag met een nieuwe opdracht en help je met het in kaart brengen en verbeteren van de zorg. Ga in gesprek met cliënten over hun zorgbehoefte en help het team met het aanpakken van kwaliteitsvraagstukken. Wil je meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren via Bender

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen Zorg

Gerelateerde vacatures

Past een andere functie binnen de zorg beter bij jouw kwaliteiten en wensen? Wij zijn bij Bender altijd op zoek naar enthousiaste professionals die onze teams willen versterken. Bekijk ons vacatureaanbod.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures