Projectverpleegkundige niveau 4

Ben jij een Verpleegkundige met oog voor de wensen en behoeften van de cliënt? Til jij de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Ga dan aan de slag als Projectverpleegkundige niveau 4 bij Bender. In deze functie ga je elke 6-9 maanden aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever en help je ze met het bieden van de beste zorg. Meer weten? Bekijk onze vacatures en opleidingen.

Vacatures

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4

Als Projectverpleegkundige niveau 4 ben jij een belangrijke schakel tussen cliënten en de zorg. Je brengt de behoeften van cliënten in kaart en houdt in de gaten wat op gebied van zorg het beste past bij de huidige situatie. Heb jij een hart voor de zorg en voor cliënten? Dan ben jij de Verpleegkundige die we bij Bender zoeken. We zijn voor verschillende plaatsen in Nederland op zoek naar ervaren professionals, dus bekijk snel onze vacatures.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 4

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen voor Projectverpleegkundige niveau 4

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen Zorg

Traineeship

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere Verpleegkundige.

Traineeship voor Projectverpleegkundige

Gerelateerde vacatures

Past een andere functie binnen de zorg beter bij jouw kwaliteiten en wensen? Wij zijn bij Bender altijd op zoek naar enthousiaste professionals die onze teams willen versterken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan als Persoonlijk Begeleider?

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Vacatures