Projectverpleegkundige niveau 5/6

Ben je op zoek naar een nieuwe baan als Verpleegkundige? Bij Bender hebben wij verschillende uitdagingen voor Projectverpleegkundigen niveau 5/6. Ben je toe aan een afwisselende baan waarin je bij verschillende opdrachtgevers de kwaliteit van de zorg waarborgt en naar een hoger niveau tilt? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Lees meer over onze vacatures en opleidingen voor Projectverpleegkundige en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 5/6

Als Projectverpleegkundige niveau 5/6 bij Bender zorg jij dat cliënten de beste zorg krijgen. Ben je een kei in het inschatten van de zorgbehoefte en het coördineren van de benodigde zorg? Dan ben jij de Verpleegkundige die wij zoeken. Met langdurige opdrachten van 6-9 maanden draag je bij een zorginstelling jouw steentje bij en creëer je een prettige omgeving voor cliënten. We zijn op zoek naar Projectverpleegkundigen niveau 5/6 voor verschillende plaatsen in Nederland. Bekijk snel onze vacatures.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 5/6

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen voor Projectverpleegkundige niveau 5/6

Bij Bender geloven wij dat je als Projectverpleegkundige (en in andere functies) constant nieuwe dingen kunt leren. Daarom bieden wij al onze medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen via trainingen en cursussen aan de Bender Academie. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Zo kun je jouw functie in de zorg als Projectverpleegkundige niveau 5/6 nog beter uitvoeren of doorgroeien binnen onze organisatie.

Opleidingen Zorg

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van Projectverpleegkundige niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere zorgvacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of de vacature? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Vacatures