Projectverpleegkundige niveau 6

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectverpleegkundige? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar Projectverpleegkundigen niveau 6 die samen met ons aan de slag gaan met het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Je werkt bij verschillende zorginstellingen en begint na 6-9 maanden aan een nieuwe uitdaging. Meer weten? Bekijk onze vacatures en opleidingsmogelijkheden.

Vacatures

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 6

Als Projectverpleegkundige niveau 6 bij Bender ziet geen dag er hetzelfde uit. Je gaat voor 6-9 maanden aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en helpt daar met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Elke keer als een opdracht afloopt zullen we opzoek gaan naar een opdracht die op dat moment weer aansluit op jouw ambities. Een baan vol afwisseling die mee veranderd met jouw wensen in de zorg. Klinkt dit als een baan voor die bij je past? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Projectverpleegkundige niveau 6

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen voor Projectverpleegkundige niveau 6

Ga je aan de slag als Projectverpleegkundige Noord-Holland bij Bender, dan is er altijd iets te leren. Via de Bender Academie bieden wij je daarom de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te doen. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken vinden wij heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen Zorg

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van Projectverpleegkundige niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere zorgvacatures.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken bij Bender of heb je vragen over de functie Projectverpleegkundige niveau 6? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag!

Vacatures