Projectverpleegkundige Noord-Holland

Als Projectverpleegkundige Noord-Holland bij Bender zit je geen moment stil. Je gaat aan de slag bij zorginstellingen in de regio en helpt hen met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Ga het gesprek aan met cliënten, breng in kaart waar pijn- en verbeterpunten liggen en ga samen met het team aan de slag om hieraan te werken. Meer weten over de functie Projectverpleegkundige bij Bender? Bekijk onze vacatures en opleidingen.

Vacatures

Vacatures Projectverpleegkundigen Noord-Holland

Een Projectverpleegkundige bij Bender start iedere 6-9 maanden met een nieuwe opdracht. Samen kijken we welke afdeling binnen de ouderenzorg of welke doelgroep het beste bij je past en zoeken we naar een uitdagende opdracht. Begin je aan een project dan breng je met het team de zorg in kaart en kijk je waar verbetering mogelijk is. Vervolgens maak je een plan en help je met de implementatie hiervan. Ben jij een verpleegkundige met oog voor detail en analytisch vermogen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures Projectverpleegkundige Noord-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Volg opleidingen aan de Bender Academie

Ga je aan de slag als Projectverpleegkundige Noord-Holland bij Bender, dan is er altijd iets te leren. Via de Bender Academie bieden wij je daarom de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te doen. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Ook bieden we middels een traineeship de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken vinden wij heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Traineeship voor Projectverpleegkundige

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van Projectverpleegkundige niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere zorgvacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of de functie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Vacatures