Projectverpleegkundige Zuid-Holland

Wie op zoek is naar een dynamische baan in de zorg in Zuid-Holland is bij Bender aan het juiste adres. Ga aan de slag met uitdagende projecten als Projectverpleegkundige in Zuid-Holland. Iedere 6-9 maanden begin jij bij een nieuwe opdrachtgever om daar de kwaliteit van de zorg te waarborgen en te verbeteren. Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil je een baan met afwisseling en impact? Lees dan meer over onze vacatures en kom werken bij Bender.

Vacatures

Vacatures Projectverpleegkundige Zuid-Holland

Als Projectverpleegkundige ziet geen dag er hetzelfde uit. Iedere nieuwe opdracht begint met het in kaart brengen van de wensen van cliënten en het huidige niveau van de zorg. Samen met de opdrachtgever ga je vervolgens om tafel om te kijken waar verbetering te behalen valt om nog beter in de hulpvraag van cliënten te kunnen voorzien. Na 6-9 maanden rond je de opdracht af en gaan we samen met jou op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectverpleegkundige in Zuid-Holland.

Vacatures Projectverpleegkundige Zuid-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen voor Projectverpleegkundigen

Ga je aan de slag als Projectverpleegkundige Noord-Holland bij Bender, dan is er altijd iets te leren. Via de Bender Academie bieden wij je daarom de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden op te doen. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Ook bieden we middels een traineeship de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken vinden wij heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Traineeship voor Projectverpleegkundige

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van Projectverpleegkundige niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere zorgvacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of de functie? Neem dan contact met ons op.

Vacatures