Projectverpleegkundige

Wil jij graag aan de slag als Projectverpleegkundige? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de zorg.

Bender is er voor jou. Van starter tot aan ervaren professional. Wij bieden ook aanvullende trainingen en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in de zorg blijven ontwikkelen en uitdagen. Ook voor verpleegkundigen met een verlopen BIG-registratie, is een herregistratie met een opleiding mogelijk. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Projectverpleegkundige

Via Bender kun je aan het werk als Projectverpleegkundige. Je draagt bij aan de zorg van hulpbehoevenden die dat het meest nodig hebben. Daarnaast kun je je ontwikkelen tot hbo Verpleegkundige. Ben je zorgzaam, stressbestendig, sociaal vaardig en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de Verpleegkundige vacature die bij jou past.

Aanbod Projectverpleegkundige

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen en traineeship

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Projectverpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, e-learnings en een skillslab. Ook bieden we middels een traineeship de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken vinden wij heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Traineeship voor Projectverpleegkundige

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships