Regieverpleegkundige

Is een baan als Regieverpleegkundige je op het lijf geschreven? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Bender helpen wij je om in de zorg aan de slag te gaan bij verschillende uitdagende opdrachtgevers. Bender is de detacheerder binnen de zorg en de werkgever voor iedereen op zoek naar een afwisselende baan. Grijp de kans aan jezelf te ontwikkelen met onze opleidingen en voeg waarde toe bij onze klanten. Bekijk onze vacatures, opleidingen en traineeships en kom werken bij Bender!

Vacatures & Traineeships

Regieverpleegkundige vacatures

Als Regieverpleegkundige bij Bender ga je aan de slag met alles rondom de coördinatie, kwaliteit en vernieuwing van de zorg. Ga aan de slag met kwaliteitsvraagstukken en zet jouw kennis en vaardigheden in bij verschillende zorginstellingen. Ben jij zorgzaam, stressbestendig en een ervaren zorgprofessional? Bekijk dan onze Regieverpleegkundige vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Verpleegkundige opleidingen

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, verdiepingstrajecten, e-learnings en een skillslab. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere Verpleegkundige.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships