Traineeship Begeleider

Ben jij net afgestudeerd en wil jij je als starter verder ontwikkelen? Bender biedt uitdagende traineeships als begeleider van mensen met een beperking of een sociaal probleem. Een traineeship is een traject waarbij je als trainee werkt en wordt opgeleid tot specialist. Op deze manier pas jij je opgedane kennis direct toe in de praktijk. Wij bieden traineeships aan voor meerdere locaties in Nederland. Meer weten? Bekijk alle mogelijkheden voor een traineeship Begeleider.

Traineeships

Wat houdt het Traineeship Begeleider in?

Bij het Traineeship Begeleider ligt de aandacht op jouw ontwikkeling. De eerste periode richten wij ons op jouw weerbaarheid, houding en gedrag. Vervolgens ga je als trainee de komende twee jaar op diverse locaties aan de slag. Ook krijg je te maken met diverse vormen van begeleiden. Denk hierbij aan de Gehandicaptenzorg, Ggz of Jeugdzorg. Op deze manier krijg je te maken met diverse manieren van begeleiden en kun je ontdekken wat er het beste bij je past.

Iedere twee maanden is er een terugkomdag waarin actuele kennis en vaardigheidstrainingen worden gegeven. Je wordt door Bender begeleid en komen we regelmatig op bezoek op jouw werkplek. Een ontwikkelpad dat goed bij je past, wordt samengesteld. Op deze manier ontwikkel jij je tot een professional op het gebied van begeleiding.

Wanneer match je goed met ons Traineeship Begeleider?

– Je hebt een studie afgerond richting de zorg: Mbo 3/4 Mmz/Spw, Hbo Sph of Mwd
– Jij hebt stage-/werkervaring tussen de 0-3 jaar in de zorg
– Jij bent beschikbaar voor 28-36 uur per week
– In het bezit van een rijbewijs B
– Het is geen punt om te reizen en je houdt van een uitdaging

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Locaties

Op diverse locaties in Nederland hebben wij begeleiders nodig om mensen met een beperking of sociaal probleem te ondersteunen.
Ga aan de slag in bijvoorbeeld: Rotterdam, Leiden, Den Haag, Utrecht of Amsterdam

Ben jij klaar voor een nieuwe start?

Solliciteer of reageer dan direct. Via de sollicitatiebutton op een locatie pagina kun je eenvoudig jouw reactie achterlaten en zal er binnen twee werkdagen contact met je worden opgenomen. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Traineeships