Traineeship hbo Verpleegkunde

Ben je gediplomeerd mbo Verpleegkundige en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag bij Bender en volg het traineeship hbo Verpleegkunde. Je gaat aan het werk als Verpleegkundige bij een van onze zorginstellingen en volgt tegelijkertijd de opleiding tot hbo Verpleegkundige met een aantal andere trainees. Lees hier meer over de inhoud van het  traineeship en de opleidingen die wij via de Academie aanbieden en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Traineeship zorg

Traineeship hbo Verpleegkunde bij Bender

Als hbo Verpleegkundige bij Bender ga je aan de slag met kwaliteitsvraagstukken en het verbeteren van de zorg bij verschillende zorginstellingen. Elke 6-9 maanden start je een nieuwe uitdaging en help je met het in kaart brengen en uitvoeren van de benodigde zorg. De opgedane praktijkervaring gebruik je voor het uitvoeren van studieopdrachten van de opleiding tot hbo Verpleegkundige. Wil je meer weten over dit traineeship? Bekijk de profielen die we zoeken en ga aan de slag als trainee bij Bender.

Traineeship hbo Verpleegkunde

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen voor na het traineeship

Heb je het traineeship hbo Verpleegkunde doorlopen en ga je daarna als professional aan de slag bij Bender? Ook na een traineeship ben je niet uitgeleerd. Om onze mensen te helpen zich te blijven ontwikkelen hebben wij de Bender Academie opgericht. Een opleidingsinstituut waar je cursussen, e-learnings en trainingen volgt die je verder helpen met je functie binnen de zorg. Blijf leren om de beste zorg te kunnen verlenen bij onze opdrachtgevers.

Opleidingen zorg

Gerelateerde vacatures

Heb je al meer ervaring in de zorg en wil je gelijk aan de slag bij onze opdrachtgevers? Solliciteer dan voor functies als Projectverpleegkundige of Verpleegkundige in de VVT branche.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships