Werken in de zorg Utrecht

Wil jij werken in de zorg in de regio Utrecht? Of doorgroeien middels een zorgopleiding of een traineeship volgen? Vind jouw plek binnen de zorg via Bender. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een frisse blik die aan de slag willen gaan bij verschillende zorg instellingen in Utrecht. Bekijk ons vacatureaanbod, schrijf je in voor een opleiding of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships Utrecht

Bender voor jouw ontwikkeling!

Of je nou een starter of meer ervaren professional bent. Wij bieden een breed opleidings- en trainingsaanbod aan via onze Bender Academie. Want wij vinden persoonlijke groei van onze professionals belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in de zorg blijven ontwikkelen en uitdagen.

Zorg vacatures Utrecht

Jouw werk in de zorg kan levens veranderen. Je speelt een belangrijke rol in het welzijn van je cliënten. Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan. Geen dag is hetzelfde en je werkt samen met een hecht team van collega’s. Ben je flexibel en klaar voor een uitdaging? Vind dan hier de zorg vacature Utrecht die bij je past.

Aanbod Utrecht

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traineeships Zorg in Utrecht

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Bijvoorbeeld in de wijkverpleging, verpleeghuiszorg, GGZ of ziekenhuiszorg. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere zorgprofessional.

Vacatures & Traineeships

Hbo Verpleegkundige

Vacatures & Traineeships

Mbo Verpleegkundige

Vacatures & Traineeships

Verzorgende IG

Ben jij toe aan een baan in de zorg?

Als Verpleegkundige in Utrecht, Verzorgende IG, Projectverpleegkundige niveau-4 of start je als Hbo Verpleegkundige? Bekijk dan ons actuele aanbod.

Vacatures & Traineeships Utrecht