Verpleegkundige in de VVT-sector

Wil jij jouw steentje bijdragen in de ouderenzorg? Ga dan aan de slag als Verpleegkundige bij Bender. Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen met ervaring in de ouderenzorg die onze opdrachtgevers helpen met het verlenen van zorg en het oppakken van kwaliteitsvraagstukken. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar een afwisselende baan? Bekijk dan de vacatures van Bender en lees meer over onze traineeships en opleidingen.

Ook voor verpleegkundigen met een verlopen BIG-registratie, is een herregistratie met een opleiding mogelijk. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures

Vacatures Verpleegkundige VVT

Als Verpleegkundige bij Bender ga je iedere 4-9 maanden aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever. Zo krijg jij de kans te werken met verschillende doelgroepen zoals in de thuiszorg, pg, gerontopsychiatrie, revalidatie of somatiek. Daarnaast kijken we graag met je mee hoe je nog meer uitdagingen uit je werk als Verpleegkundige kunt halen, zoals door het oppakken van kwaliteitsvraagstukken of het begeleiden van starters. Wil je meer weten over het gewenste profiel? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Verpleegkundige VVT

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Verpleegkundige opleidingen

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor Verpleegkundigen

Verpleegkundige traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere Verpleegkundige.

Traineeships Verpleegkundige

Gerelateerde vacatures

Er is veel aanbod binnen de VVT sector. Ga aan de slag als Projectverpleegkundige of wellicht vind je ons traineeship hbo-V interessant.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je direct solliciteren? Gebruik het sollicitatieformulier.

Vacatures