Verpleegkundige in de VVT in Zuid-Holland

Wil jij jouw steentje bijdragen in de ouderenzorg? Ga dan aan de slag als Verpleegkundige in Zuid-Holland bij Bender. Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen met ervaring in de ouderenzorg die onze opdrachtgevers helpen met het verlenen van zorg en het oppakken van kwaliteitsvraagstukken. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar een afwisselende baan? Bekijk dan de vacatures van Bender en lees meer over onze traineeships en opleidingen.

Ook voor verpleegkundigen met een verlopen BIG-registratie, is een herregistratie met een opleiding mogelijk. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures

Vacatures Verpleegkundigen VVT in Zuid-Holland

Als Verpleegkundige in de ouderenzorg ben jij de persoon die iedere dag een glimlach tevoorschijn tovert op de gezichten van ouderen. Je gaat iedere 5-10 maanden bij een nieuwe zorginstelling aan de slag en brengt hier de zorgbehoeftes en wensen van cliënten in kaart. Vervolgens ga je met het team aan de slag met een verbeterplan voor de huidige zorg. Met deze aanpak voeg je blijvende waarde toe bij onze klanten. Wil je meer weten over de profielen die we zoeken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Onze VVT vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen aan de Bender Academie

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor Verpleegkundigen

Gerelateerde vacatures

Er is veel aanbod binnen de VVT sector. Ga aan de slag als Projectverpleegkundige of wellicht vind je ons traineeship hbo-V interessant.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures