Verpleegkundige niveau 4

Ben jij een Verpleegkundige niveau 4 die houdt van afwisseling en uitdaging? Kom dan werken bij Bender, de detacheerder in de zorg. Ga aan de slag met verschillende projecten en waag je aan het verlenen en verbeteren van zorg bij dynamische opdrachtgevers. Lees meer over onze vacatures, traineeships en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures & Traineeships

Vacatures Verpleegkundige niveau 4

Als Verpleegkundige niveau 4 bij Bender werk je gedurende 6-9 maanden voor een opdrachtgever. Hier ga je aan de slag met het in kaart brengen van de zorgvraag en het verbeteren van de kwaliteit van de gegeven zorg. Rond je een project af, dan kijken we samen met welke doelgroep of sector je de volgende opdracht aan de slag wil. Aan de hand van jouw wensen zoeken wij naar een nieuwe uitdaging bij een van onze opdrachtgevers. Meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk de vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren met de Bender Academie

Ga je aan de slag als Verpleegkundige bij Bender? Dan bieden wij je de mogelijkheid te blijven leren. Door jezelf te blijven ontwikkelen met trainingen en cursussen kun je nog meer waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers. Daarom hebben wij de Bender Academie opgericht: het opleidingsinstituut voor professionals in de zorg. Samen met andere Bender professionals volg je hier interessante cursussen of kan je deelnemen aan het skillslab . Meer weten? Bekijk ons aanbod voor Verpleegkundigen.

Opleidingen in de zorg

Traineeship bij Bender

Wil je je graag doorontwikkelen als hbo Verpleegkundige, dan is ons traineeships hbo-V wellicht iets voor jou. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een hbo Verpleegkundige.

Traineeships

Gerelateerde vacatures

Wil je liever aan de slag met een andere functie in de zorg? Bekijk dan onze gerelateerde vacatures, wie weet ben jij de Verpleegkundige in de vvt branche, Verzorgende IG of Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg die we zoeken.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships