Verpleegkundige Overijssel

Ben je Verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Overijssel? Kom dan werken bij Bender. Bender is een detacheerder met opdrachtgevers binnen de zorg. Houd je van afwisseling en wil je legitiem jobhoppen? Ga dan de uitdaging aan en kies voor een baan met impact bij Bender. Lees meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures, traineeships en opleidingen.

Vacatures Verpleegkundige Overijssel

Als Verpleegkundige Overijssel bij Bender ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de regio. Elke 3-9 maanden start je met een nieuw project en help je opdrachtgevers met het verlenen en verbeteren van de zorg. Na het aflopen van de opdracht kijken we samen met welke doelgroep je aan de slag gaat. Dan zoeken we aan de hand van jouw wensen een zorginstelling die jouw kwaliteiten goed kan gebruiken. Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Bekijk onze vacatures.

Vacatures bij Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf jezelf ontwikkelen aan de Bender Academie

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verpleegkundigen, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen of de mogelijkheid om de opleiding hbo-V te volgen. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Verpleegkundige traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de ontwikkelingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship een nóg betere Verpleegkundige.

Traineeships

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de functie van Verpleegkundige niet precies bij jouw kwaliteiten of ervaring? Bekijk dan onze andere zorgvacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships