Verzorgende IG Amsterdam

Heb jij ervaring als Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dan ben jij de zorgprofessional die we bij Bender zoeken. Als Verzorgende IG in Amsterdam ga je aan de slag met uitdagende projecten en help je met het in kaart brengen van de zorgbehoeftes van cliënten. Meer weten? Lees alles over onze vacatures en opleidingen. Wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures

Vacatures Verzorgenden IG Amsterdam

Als Verzorgende IG bij Bender is het nooit saai. Iedere 3-9 maanden begin je bij een nieuwe opdrachtgever, waar je helpt met het verlenen van de benodigde zorg. Na het afronden van een project gaan we met je in gesprek over de doelgroep waar je graag mee aan de slag wilt gaan en zoeken we aan de hand van jouw wensen een passende nieuwe opdracht. Zo doe je veel ervaring op in een relatief korte tijd en krijg je de kans aan de slag te gaan bij interessante zorginstellingen. Meer weten over de profielen die wij zoeken? Bekijk onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen voor zorgprofessionals

Bender biedt ontwikkelmogelijkheden voor Verzorgenden IG, voor zowel starters als meer ervaren professionals. Op deze manier kan je in je vak blijven groeien. Wij werken met aanvullende trainingen, cursussen en een skillslab. Ook vinden wij persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken heel belangrijk. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie. Niet alleen voor jezelf maar aan die van de hele zorg!

Opleidingen voor zorgprofessionals

Gerelateerde vacatures

Kies je liever voor een andere functie dan Verzorgende IG in Amsterdam? Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals in de zorg. Bekijk ons uitgebreide vacatureaanbod.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken bij Bender? Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Liever gelijk solliciteren? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier.

Vacatures