Verzorgende IG Noord-Holland

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als Verzorgende IG in Noord-Holland? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Wij hebben vacatures Verzorgende IG voor verschillende plaatsen in de provincie, waarbij je aan de slag gaat voor onze opdrachtgevers. Elke 3-6 maanden begin je aan een nieuwe uitdaging en start je bij een andere zorginstelling om daar de benodigde zorg te verlenen. Meer weten? Bekijk onze vacatures en opleidingen en ga aan de slag bij Bender.

Onze vacatures

Vacatures Verzorgende IG Noord-Holland

Een baan als Verzorgende IG bij Bender is er een waarbij geen dag hetzelfde is. Je start met een project, brengt de zorgbehoefte van cliënten in kaart en gaat hier vervolgens mee aan de slag. Na 3-6 maanden loopt de opdracht af en kijken we samen voor welke doelgroep je nu aan de slag gaat. Deze afwisseling en uitdaging biedt je de kans veel te leren en verschillende domeinen binnen de zorg te verkennen. Wil je meer weten over deze functie? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Verzorgende IG Noord-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Trainingen Verzorgende IG Noord-Holland

Werk jij als Verzorgende IG bij Bender, dan krijg je de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen. Kies via de Bender Academie voor ons skillslab en blijf bekwaam in je vak. Alleen door te investeren in onze mensen kunnen we het beste bieden aan onze opdrachtgevers en jou de mogelijkheid geven door te groeien in onze organisatie.

Trainingen Verzorgende IG

Gerelateerde vacatures

Wil je liever aan de slag met een andere functie in de zorg? Neem dan een kijkje bij onze gerelateerde vacatures en kies bijvoorbeeld voor een baan in de GZ als Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of de functie Verzorgende IG Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. Wil je gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures