Verzorgende IG Zuid-Holland

Bij Bender zijn wij op zoek naar enthousiaste Verzorgenden IG in Zuid-Holland. Ben jij een ster in het verlenen van zorg en ben je op zoek naar afwisseling en uitdaging? Ga dan bij Bender aan de slag als Verzorgende IG Zuid-Holland. In de regio zoeken wij op verschillende plaatsen naar mensen met ervaring als Verzorgende IG om onze klanten te helpen met het verlenen van de nodige zorg. Wil je meer weten? Bekijk dan onze vacatures en opleidingen en lees meer over werken bij Bender.

 

Vacatures

Vacatures Verzorgende IG Zuid-Holland

Als Verzorgende IG bij Bender zit je 3-6 maanden op een opdracht bij een zorginstelling. Hier voer je praktische zorgtaken uit, maar breng je ook in kaart wat de wensen zijn van cliënten en wat eventueel beter kan. Na de afronding van je opdracht inventariseren we jouw wensen en behoeften en gaan we samen aan de slag voor een nieuwe passende opdracht. Heb je ervaring als Verzorgende IG? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Verzorgende IG Zuid-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Trainingen Verzorgende IG Zuid-Holland

Een van de zaken die ons bij Bender anders maakt dan andere detacheerders is dat wij ontwikkeling en groei van onze professionals erg belangrijk vinden. Daarom krijgen al onze professionals de kans cursussen en opleidingen te volgen via de Bender Academie. Kies via de Bender Academie voor ons skillslab en blijf bekwaam in je vak. Alleen door te investeren in onze mensen kunnen we het beste bieden aan onze opdrachtgevers en jou de mogelijkheid geven door te groeien in onze organisatie.

Opleidingen Verzorgende IG

Gerelateerde vacatures

Wil je graag aan de slag bij Bender, maar sluit de functie van Verzorgende IG Zuid-Holland niet precies aan bij wat je wilt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze gerelateerde vacatures en kies bijvoorbeeld voor een baan in de GZ als Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender of over de functie? Neem dan contact met ons op. Wil je gelijk solliciteren? Gebruik dan ons sollicitatieformulier.

Vacatures