Kom ook bij Bender

Wil je alles uit jezelf halen en mensen ook persoonlijk en professioneel aandacht geven? Dan is werken bij Bender de juiste plek. Mensen bij Bender zijn gelukgedreven, resultaatgericht, ondernemend, energiek en inlevend. Wij zijn er voor iedereen die zichzelf wil overtreffen. Herken jij je hierin? Ontdek je groeikansen bij Bender.

Bender voor jou

Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleiding en afwisseling. Professioneel en persoonlijk. Wij koesteren onze mensen. Met alle aandacht voor wat jou drijft en gelukkig maakt. Met alles wat bijdraagt aan jouw groei, aan jouw competenties. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

 

 

Waarom kiezen voor Bender?

 

Onze interne vacatures

 

Recruiter

Bekijk vacatures

Regiomanager

Bekijk vacatures

Talentmanager

Bekijk vacatures

Accountmanager

Bekijk vacatures

Alle vacatures

Bekijk vacatures

 

Wat onze collega’s zeggen

 

Tim - Recruiter

“Bij Bender heb ik hard kunnen groeien en kreeg ik alle ruimte om zelf projecten op te starten. Die vrijheid, daar hou ik van. Bender groeit hard en je kunt zelf net zo hard groeien. Het is een informele, platte organisatie. Tijdens de lunch kun je zo naast de directeur aan tafel zitten.”

Lino - Talentmanager

“Wat mij drijft in mijn werk is de groei die ik zie bij de professionals door het voeren van gesprekken. Ik merk dat het geven van persoonlijke aandacht daar echt aan bijdraagt! Hierbij voel ik veel vrijheid in de invulling van mijn dagen.”

Maartje - Regiomanager

“Ik werk inmiddels 8 jaar bij Bender. Juist de combinatie van contact met opdrachtgevers én begeleiding van professionals maakt deze functie interessant. Bender is een betrokken werkgever die je de vrijheid geeft voor eigen initiatieven. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid!”