Groei is het doel, aandacht de weg

Wij geven aandacht aan alles wat je doet. Aan wat je meemaakt in je werk. Aan waar je tegenaan loopt. En aan wat je wilt leren. Wij zijn er iedere dag voor jou. We motiveren je het beste uit jezelf te halen. Zo groei en geniet je volop in je leven en werk. Bij Bender zeggen we vol overtuiging: ik Bender voor jou.

Iedere dag opnieuw zetten we ons dagelijks met 100 interne medewerkers in voor onze ruim 900 gedetacheerden die werken bij zorginstellingen, gemeenten en andere overheidsinstellingen. Zij geven daar alle aandacht aan cliënten en burgers. Diezelfde aandacht geven onze interne medewerkers aan onze professionals. Iedere dag opnieuw.

Groei jij mee met Bender?

Groei staat bij ons centraal. Dat zeggen we niet alleen; dat brengen we ook in praktijk. Wat dat betekent? Dat je die baan bij ons ook voor jezelf hebt. Zodat je kunt leren van en met anderen en door kunt groeien naar waar je maar wilt. Met zoveel aandacht voor jouw ontwikkeling draag je als vanzelf bij aan groei van de mensen om je heen.

Meer dan een baan

Jij zoekt meer dan een uitdagende baan. Regelmatig een persoonlijk gesprek, goede begeleiding en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld. Ook gezellige collega’s, een prettige werkomgeving, lekkere koffie en een gezamenlijke lunch maken dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. En wat dacht je van regelmatig een inspirerende bijeenkomst of een gezellig feest? We bieden het je allemaal.

Bender voor jou

Wil je alles uit jezelf halen en mensen ook persoonlijk en professioneel aandacht geven? Dan is werken bij Bender de juiste plek. Mensen bij Bender zijn gelukgedreven, resultaatgericht, ondernemend, energiek en inlevend. Herken jij je hierin? Ontdek dan je groeikansen in onze interne vacatures >.